Aktiivsed tegevused gruppidele maal ja vees

Aktiivsed tegevused maal ja vees

Avastame koos Rummu Karjääri veealust ja maapealset maailma

Tutvu võimalustega

Valgusparvematkad Rummu Karjääris

Valgusparvematkad Rummu karjääris

Viime teid õhtuhämaruses avastama Rummu karjääri vetesügavusi valgustatud põhjaga kummiraftide ja/või mootorparvega. See tegevus sobib hästi hilissuvise- sügisese sündmuse õhtusesse programmi.  Ööpimeduses teeme tutvust veealuste vanglavaremete, uppunud metsa ja muu põnevaga, mis vetesügavuses peitub. Valgustuse abil näeme järve hoopis teisest küljest, kui päevasel ajal harjunud oleme. 

Vaata lisa

Va

0H3A5646-51-min(1)

Elektrirattamatkad karjääriäärsetel radadel

Korraldame Sulle põneva ja meeldejääva elektrirattamatka. Sõit elektrimootori jõul liikuva Fatbike ratta/tõukerattaga on jõukohane kõigile- suurema osa tööst teeb ära vaikne elektrimootor ja matkaline saab oma energia suunata ümbruse avastamisele. Matkade käigus kulgeme ümber Rummu karjääri looklevatel matkaradadel, külastame ainulaadseid ja erilisi paikasid ja ka kuulsat Rummu Tuhamäge ning vanglamüüride piirkonda. Tavatuurile võimalik lisada ka põnev ekskursioon Murru vangla vanades hoonetes.

Vaata lisa

Suvepäevade korraldamine- tegevused

Veematk Tuhamäele raftide ja kanuudega

Rafting ja kanuutamine on mõnusad meeskondlikud tegevused, mis jõukohased kõigile. Korraldame erineva ülesehitusega rafti- ja kanuumatkasid Rummu Karjääris, kus kulgeme üle veealuse maailma ning vahepeatusena saab külastada ka kuulsat Rummu Tuhamäge ning vanglamüüride piirkonda. Osadel matkadel teeme ka põneva ekskursiooni Murru vangla vanades hoonetes. Sobib ideaalselt ka 100 osalejaga sündmusele. Kui soovid broneerida matka oma seltskonnale sobival ajal, võta meiega ühendust ning asume planeerima.

Vaata lisa

20210130_181015

Laternavalgel Murru vanglasse matkama

Rummu karjääri ümbritsevad rajad on ideaalsed korraldamaks üks põnev matk, kus õhtuhämarusele lisab valgust salapärane laternakuma. Matka käigus seikleme olenevalt valitud rajast mööda Rummu karjääri kallast kulgevaltel matkaradadel, Rummu Tuhamäge ning vanglamüüride piirkonnas. Osadel matkadel teeme laternavalgel ka põneva ekskursiooni Murru vangla vanades hoonetes või ajaloolises Padise kloostris. Laternakuma annab niigi salapärastele piirkondadele juurde erilise müstilise ilme ning kõik paistab hoopis teisiti, kui päevasel ajal.

Vaata lisa

 

FullSizeRender-min

SUP-matk Rummu Karjääris Tuhamäe külastusega

SUP-lauaga üle Rummu Karjääri liuelda on puhas rõõm. See on lõõgastav tegevus, mis peale kerget harjutamist on jõukohane enamusele. Paekaldas on nii tavalised SUP-lauad (40 + tk)  kui ka suured XXL-lauad, millele mahub korraga ka terve perekond. Kui soovid SUP-matka enda sündmuse programmi, anna julgelt märku ning asume planeerima.

Vaata lisa

Sukeldumine ja snorgeldamine Rummu Karjääris

Viime Sind Rummu Karjääri vetesügavusse seiklema!

Sukeldumine on vahva harrastus, mis ei nõua suurt füüsilist pingutust ega erilist osavust, küll aga pakub unustamatud seikusi. Selle tegevuse nautimiseks ei pea sugugi olema varem sukeldumisega kokku puutunud, sobib ka täiesti algajale. Kõik meie paketid sisaldavad täisvarustust ja toimuvad turvaliselt  instruktorite juhendamisel- Sina ainult tule ja naudi!
Kes mingil põhjusel päris sukelduma siiski ei kipu,  nende jaoks pakume võimalust täisvarustuses snorgeldada saades ka vee alla minemata osa veealuse maailma võludest.

Vaata lisa

P1060985 pisike

Töötoad ja meisterdamine

Pakume töötubasid ja meisterdamist igale maitsele, mõned võimalused:

  • Keraamika töötuba
  • Unenäopüüdjate valmistamine
  • Koduse kosmeetika töötuba
  • Seebitegu
  • Poekoti dekoreerimine
  • Küünalde valmistamine
  • Klaasmosaiigi valmistamine
  • Siidimaal

Kui midagi pakub huvi, anna meile teada eelistused ja osalejate arv ning teeme pakkumise.

original

Meeskonnamängud

Koostöös partneritega korraldame lähiümbruse maastikul ja siseruumides meeskonnatöö tegevusi gruppidele. Lisaks aktiivsele tegevusele ja meelelahutusele on kõikides tegevustes olulisel kohal meeskonnatöö. Mängud toimuvad aastaringselt, ka pimedal ajal, läbiviimise keeled: eesti, inglise, vene, soome. Korraldaja poolt on ettevalmistus, läbiviimine, auhind, kogu vajalik tehnika ja varustus ning lisavarustus ilmariskide vähendamiseks: vihmakeebid, nutikindad, jäätallad jms. Mõningad näited: Filmifestival, Loqyuiz, Robot Wars, No Easy Day, Aardejaht ja palju teisi mänge. Küsi lisa!

 

Õhtune programm

Peale tegusat ja seiklusrikast päeva tasub allesjäänud energia suunata tantsupõrandale. Tantsuõhtu jaoks saab tellida  Kuubalt pärit DJ, kes  õpetab lõbusa tantsutunni raames selgeks tantsusammud ning seejärel kütab tantsupõranda kuumaks lõunamaiste rütmidega, mille taustal saab õpitut praktiseerida hiliste öötundideni. Valida saab nii lihtsama disko kui videodisko ning tantsutunnid saab võtta lisaks.

DSC_2542-min

Lasteprogramm

Kui plaanis korraldada sündmus, kuhu kaasatud ka lapsed, siis suurima rõõmuga aitame kokku panna programmi ka pisikestele külalistele.
Paekalda Puhkekeskues tegutseb imetore Pipi Pikksukk, keda on võimalik kutsuda enda peole ning kes siis hoolitseb selle eest, et lastel oleks lõbus  ja sisukas päev.  Võta meiega ühendust ning paneme koos kokku just Teie sündmusele sobiva programmi.

Saunatimes2-min

Saunaralli jääaugu ja kümblustünniga

Paekalda Puhkekeskuses asub uus ja vägev jääpealne parvsaunakompleks, mis on talveks külmutatud põhikompleksi paadisilla juurde jäässe ning on vaieldamatult meie talviste sündmuste hitt. Jääpealne saunakompleks sisaldab:

  • Parvsaun talvises võtmes keset Rummu karjäärijärve, avar leiliruum, eesruum ja valgustatud terrass
  • Jääauk otse sauna ees,  kus ennast peale kuuma leili mõnus karastama minna
  • Suur kuuma veega täidetud kümblustünn jääpealse sauna terrassil

Kohe jääpealse  saunakompleksi kõrval on ka uisuplats uisulaenutusega, jääpealne terrass ja jäärada ATV-de ja UTV-de jaoks. Kõik see kokku moodustab ideaalse terviku sisustamaks meeldejäävalt ja põnevalt talvise firmapeo või seminari aktiivset programmi.

Vaata ka lisaks

Võta ühendust